Dit doet uw kind bij Voor dag en Dou

Onze activiteitencoördinator Krista weet precies hoe ze een prachtig programma moet maken voor zowel kinderopvang als BSO groepen. Met het programma Doenkids stelt ze per maand / periode of schoolvakantie een programma samen waarbij aan alle kinderen wordt gedacht. Voor de kinderopvanggroepen vinden we het belangrijk om diverse ontwikkelingsgebieden te stimuleren en daar kunnen activiteiten gericht op de leeftijd van het kind héél goed bij ondersteunen. U kunt hierbij denken aan muziek-, drama- of kringactiviteiten, maar ook het bekende knutselen en knippen (goed voor de fijne motoriek!) ontbreekt niet op de planning. 

Voor de BSO? Dan willen we ontspanning! Na een hele dag op school of tijdens een vakantiedag doen we vooral veel leuke, stoere, gezellige en uitdagende activiteiten. We houden van ontdekken en buiten zijn, maar ook binnen is er van alles te doen en te beleven op de BSO. 

In de activiteitenprogramma's leest u precies wat we dit jaar voor uw kind in petto hebben. De programma's worden ook via de OuderApp in het schriftje van uw kind geplaatst.