Dit doet uw kind bij Voor dag en Dou

Onze activiteitencoördinator, Krista, is een expert in het samenstellen van geweldige programma's voor zowel de kinderopvang als de BSO. Ze maakt gebruik van het programma Doenkids om elke maand, periode of schoolvakantie een speciaal programma samen te stellen waar alle kinderen van kunnen genieten.

Voor de kinderopvanggroepen is het belangrijk dat we verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Activiteiten gericht op de leeftijd van het kind zijn hierbij van grote ondersteuning. Denk aan leuke activiteiten zoals muziek, drama, kringactiviteiten en natuurlijk knutselen en knippen (goed voor de fijne motoriek!). Deze activiteiten staan allemaal op de planning.

Voor de BSO willen we vooral ontspanning bieden! Na een hele dag op school of tijdens een vakantiedag willen we vooral leuke, stoere, gezellige en uitdagende activiteiten aanbieden. We houden van ontdekken en buiten zijn, maar er is ook van alles te doen en te beleven binnen op de BSO.

In de activiteitenprogramma's kun je precies lezen wat we dit jaar voor de kinderen in petto hebben. Deze programma's worden ook via de OuderApp in het schriftje van je kind geplaatst. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gebeurt tijdens de opvang.