Voorstellen:

Graag stellen wij onze gastouders aan u voor!
Alle genoemde gastouders hebben de juiste diploma's, een VOG en een EHBO certificaat. Wij zijn bij deze gastouders op bezoek geweest en hebben een risico inventarisatie gedaan van de woning waarin uw kind wordt opgevangen.

Wanneer u meer wilt weten over een van onze gastouders dan horen wij dat natuurlijk graag. U kunt per mail contact opnemen op mailadres gob@dagendou.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Marlou Gorter - Woltmeijer & Douwine Koopman

Catharina, Oosterwolde

In de wijk De Maden in Oosterwolde, staat de half vrijstaande woning van Catharina. Zij voorziet opvang voor  kinderen van alle leeftijden. Scholen halen/brengen is in overleg eventueel mogelijk. Catharina is een stabiele gastouder die de 3 r’s hoog in het vaandel heeft staan. ook heeft Catharina al jaren ervaring waardoor zij al menig gastkind heeft zien opgroeien.  

Weekendopvang en nachtopvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor een indruk van Catharina kunt u haar facebookpagina bezoeken. Deze kunt u vinden onder de naam: Gastouderopvang bij Catharina thuis.

Beschikbaarheid: in overleg

Jolene, Oosterwolde

Jolene: Ben je op zoek naar een veilig & vertrouwd warm plekje voor je kindje? Neem dan vooral contact op!
Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar voor kindjes in de leeftijd van 0-4. bsp]

Vraag voor de mogelijkheden meer informatie bij Marlou Gorter

Gea, Oosterwolde

In Oosterwolde Noord verzorgt gastouder Gea de gastouderopvang. In haar heerlijke woning met fijne tuin biedt ze opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Zoekt u betrouwbaar opvangadres voor uw kostbaarste bezit? Dan bent u bij gastouder Gea aan het goede adres. Veiligheid, verbondenheid en vertrouwen zijn kenmerken die Gea omschrijven. Lekker naar buiten, voorlezen en puzzelen zijn veel gedane activiteiten die Gea met de kinderen doet.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Janny, Haulerwijk

Janny is ook een zelfstandig gastouder en werkt onder de naam Het Gelukskevertje. Uit onze ervaring en uit de evaluaties met Janny blijkt dat vooral de behoefte van het kind de structuur van de dag vorm geeft. Janny straalt rust uit en houdt van spontane acties. Zij neemt bijvoorbeeld graag spontaan de kinderen mee naar het bos wanneer zij ze uit school haalt. Lekker picknicken in de buitenlucht! Hoe gezellig is dat!

Halen en brengen van de scholen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Mirranda, Haule

Gastouder Mirranda woont in Haule in een ruime boerderij waar het heerlijk vertoeven is voor de gastkinderen.

Veiligheid en vertrouwdheid zijn de basis voor een goede ontwikkeling van jonge kinderen. En dit is precies wat gastouder Mirranda kan bieden.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Mariska, Donkerbroek

Mariska is een woonachtig in Donkerbroek met man en dochtertje. Zij wonen in een fijne woning aan een rustige straat. Ze heeft werkervaring in zowel de zorg als het onderwijs en wil deze kennis en ervaring nu inzetten als gastouder. Hierdoor heeft zij al veel kennis en ervaring opgedaan met kinderen. Enkele normen en waarden waar Mariska voor staat: respect voor elkaar en het materiaal, ieder kind telt mee, kinderen mogen zichzelf zijn, positief benaderen en inspelen op het niveau van de kinderen.

Mariska vindt de gezelligheid, met al die kinderen in huis, erg fijn. Ook kan ze erg genieten van het 1-op-1 contact met de kinderen. Maar daarnaast vindt ze het ook heerlijk om te zien hoe de kinderen zelf spelen en op gaan in hun eigen fantasiespel.

Leeftijd van de kinderen die Mariska opvangt is 0-12 jaar.

Beschikbaarheid: in overleg

Renate, Makkinga

Renate woont op een mooie landelijk locatie met tuinuitzicht op de weilanden. Haar woning is gelegen in een rustige woonwijk met een speeltuintje voor de deur. Ook het bos en hertenkamp is op loopafstand bereikbaar. Renate probeert regelmatig met de kinderen hier naar toe te gaan. Halen en brengen van peuter/school is mogelijk. Renate straalt rust uit, is stabiel en houdt overzicht

Beschikbaarheid: in overleg

Rilana, Appelscha

Rilana is een spontane, open en gezellige gastouder die net voor zichzelf begonnen is in Appelscha. In haar vorige woonplaats heeft Rilana jarenlang ervaring opgedaan als gastouder. Zij heeft dus de nodige kennis en ervaring. In overleg is het voor Rilana mogelijk om uw kind(eren) van en naar school te halen of te brengen. 

Beschikbaarheid: in overleg

Roos, Donkerbroek

Roos is een fijne en nette gastouder uit Donkerbroek. Roos is veel buiten te vinden. Ze vindt het belangrijk een veilig plekje te creëren waar de kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en zichzelf kunnen zijn. Ook de zelfstandigheid bevorderen hoort daar natuurlijk bij.

Roos vangt kinderen op van 0-12 jaar.

 

Beschikbaarheid: in overleg.

Stien, Waskemeer

Stien is een gastouder in Waskemeer met ook al enige jaren ervaring. Bij Stien is het altijd gezellig, ze is liefdevol en creëert een fijne en huishoudelijke sfeer. Stien biedt opvang in een woning met een ruime tuin centraal in het dorp.

Stien biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar, in overleg haalt en brengt zij kinderen van en naar De Boekebeam in Waskemeer. 

Beschikbaarheid: in overleg.