Voorstellen:

Graag stellen wij onze gastouders aan u voor!
Alle genoemde gastouders hebben de juiste diploma's, een VOG en een EHBO certificaat. Wij zijn bij deze gastouders op bezoek geweest en hebben een risico inventarisatie gedaan van de woning waarin uw kind wordt opgevangen.

Wanneer u meer wilt weten over een van onze gastouders dan horen wij dat natuurlijk graag. U kunt per mail contact opnemen op mailadres gob@dagendou.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Marlou Gorter - Woltmeijer & Douwine Koopman

Alinda, Donkerbroek

Aan de Herenweg in Donkerbroek woont gastouder Alinda met haar man en twee kinderen.

Zij is al enige jaren gastouder en ook een zelfstandig ondernemende gastouder. Met haar rugzak aan ervaring heeft Alinda hele fijne eigenschappen die zij meeneemt in haar gastouderopvang zoals zorgzaamheid, creativiteit en enthousiasme.

Alinda vangt kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. Peuterspeelgroep halen/brengen is in overleg ook mogelijk.

 

Beschikbaarheid: in overleg.

Catharina, Oosterwolde

In de wijk De Maden in Oosterwolde, staat de half vrijstaande woning van Catharina. Zij voorziet opvang voor  kinderen van alle leeftijden. Scholen halen/brengen is in overleg eventueel mogelijk. Catharina is een stabiele gastouder die de 3 r’s hoog in het vaandel heeft staan. ook heeft Catharina al jaren ervaring waardoor zij al menig gastkind heeft zien opgroeien.  

Weekendopvang en nachtopvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor een indruk van Catharina kunt u haar facebookpagina bezoeken. Deze kunt u vinden onder de naam: Gastouderopvang bij Catharina thuis.

Beschikbaarheid: in overleg

Jolene, Oosterwolde

Jolene: Ben je op zoek naar een veilig & vertrouwd warm plekje voor je kindje? Neem dan vooral contact op!
Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar voor kindjes in de leeftijd van 0-4. bsp]

Vraag voor de mogelijkheden meer informatie bij Marlou Gorter

Gea, Oosterwolde

In Oosterwolde Noord verzorgt gastouder Gea de gastouderopvang. In haar heerlijke woning met fijne tuin biedt ze opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Zoekt u betrouwbaar opvangadres voor uw kostbaarste bezit? Dan bent u bij gastouder Gea aan het goede adres. Veiligheid, verbondenheid en vertrouwen zijn kenmerken die Gea omschrijven. Lekker naar buiten, voorlezen en puzzelen zijn veel gedane activiteiten die Gea met de kinderen doet.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Janny, Haulerwijk

Janny is ook een zelfstandig gastouder en werkt onder de naam Het Gelukskevertje. Uit onze ervaring en uit de evaluaties met Janny blijkt dat vooral de behoefte van het kind de structuur van de dag vorm geeft. Janny straalt rust uit en houdt van spontane acties. Zij neemt bijvoorbeeld graag spontaan de kinderen mee naar het bos wanneer zij ze uit school haalt. Lekker picknicken in de buitenlucht! Hoe gezellig is dat!

Halen en brengen van de scholen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Mirranda, Haule

Gastouder Mirranda woont in Haule in een ruime boerderij waar het heerlijk vertoeven is voor de gastkinderen.

Veiligheid en vertrouwdheid zijn de basis voor een goede ontwikkeling van jonge kinderen. En dit is precies wat gastouder Mirranda kan bieden.

 

Beschikbaarheid: in overleg

Mariska, Donkerbroek

Mariska is een woonachtig in Donkerbroek met man en dochtertje. Zij wonen in een fijne woning aan een rustige straat. Ze heeft werkervaring in zowel de zorg als het onderwijs en wil deze kennis en ervaring nu inzetten als gastouder. Hierdoor heeft zij al veel kennis en ervaring opgedaan met kinderen. Enkele normen en waarden waar Mariska voor staat: respect voor elkaar en het materiaal, ieder kind telt mee, kinderen mogen zichzelf zijn, positief benaderen en inspelen op het niveau van de kinderen.

Mariska vindt de gezelligheid, met al die kinderen in huis, erg fijn. Ook kan ze erg genieten van het 1-op-1 contact met de kinderen. Maar daarnaast vindt ze het ook heerlijk om te zien hoe de kinderen zelf spelen en op gaan in hun eigen fantasiespel.

Leeftijd van de kinderen die Mariska opvangt is 0-12 jaar.

Beschikbaarheid: in overleg

Renate, Makkinga

Renate woont op een mooie landelijk locatie met tuinuitzicht op de weilanden. Haar woning is gelegen in een rustige woonwijk met een speeltuintje voor de deur. Ook het bos en hertenkamp is op loopafstand bereikbaar. Renate probeert regelmatig met de kinderen hier naar toe te gaan. Halen en brengen van peuter/school is mogelijk. Renate straalt rust uit, is stabiel en houdt overzicht

Beschikbaarheid: in overleg

Rilana, Appelscha

Rilana is een spontane, open en gezellige gastouder die net voor zichzelf begonnen is in Appelscha. In haar vorige woonplaats heeft Rilana jarenlang ervaring opgedaan als gastouder. Zij heeft dus de nodige kennis en ervaring. In overleg is het voor Rilana mogelijk om uw kind(eren) van en naar school te halen of te brengen. 

Beschikbaarheid: in overleg

Rosemarie, Oosterwolde

Gastouder Rosemarie kun je vinden onder de naam Gastouderopvang De Troetelberg

Binnen haar opvang kom je in een huiselijke sfeer waar de kinderen volop kunnen spelen en ontwikkelen. Kindjes hebben alle ruimte om heerlijk kind te kunnen zijn. Met heel veel speel ruimte binnen en buiten in een grote tuin. Ook halen en brengen van school is in overleg mogelijk.  Gastouder Rosemarie haalt/brengt kinderen van school OBS Buttinga in Oosterwolde.

Roos, Donkerbroek

Roos is een fijne en nette gastouder uit Donkerbroek. Roos is veel buiten te vinden. Ze vindt het belangrijk een veilig plekje te creëren waar de kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en zichzelf kunnen zijn. Ook de zelfstandigheid bevorderen hoort daar natuurlijk bij.

Roos vangt kinderen op van 0-12 jaar.

 

Beschikbaarheid: in overleg.

Sanne, Oosterwolde

Een 2e thuis! Als gastouder vind ik het belangrijk dat ouders met een goed gevoel de deur uitgaan zodra ze hun kind(eren) bij de gastouder hebben gebracht om zelf aan het werk te gaan.

Het kostbaarste wat je hebt vertrouw je toe aan de zorgen van de gastouder, dat is best een hele grote stap want je weet immers als ouders zijnde wat het beste is voor je kind(eren).

Zelf ben ik moeder van 3 kinderen en ik weet uit ervaring hoe lastig het is om een gastouder te vinden die volledig voldoet aan het plaatje wat je als (toekomstige) ouders in je hoofd hebt.

Gezellig, veilig en vertrouwd dat zijn de eerste kenmerken van mijn opvang, de kinderen maar ook zeker de ouders moeten het gevoel hebben dat ze bij mij een 2e thuis hebben gevonden op het moment dat de kinderen bij mij zijn. Daarnaast staan structuur, zorgzaamheid en flexibiliteit bij mij hoog in het vaandel.

Mijn gastouderopvang is gevestigd in Oosterwolde Zuid.

Op dit moment zit ik volledig vol maar in de komende maanden (begin 2020) komen er weer plekjes vrij voor nieuwe kindjes.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Hartelijke groet,

Gastouder Sanne

Sanne Roeters-Wijntjes

Stien, Waskemeer

Stien is een gastouder in Waskemeer met ook al enige jaren ervaring. Bij Stien is het altijd gezellig, ze is liefdevol en creëert een fijne en huishoudelijke sfeer. Stien biedt opvang in een woning met een ruime tuin centraal in het dorp.

Stien biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar, in overleg haalt en brengt zij kinderen van en naar De Boekebeam in Waskemeer. 

Beschikbaarheid: in overleg. 

Tiny, Haulerwijk

In een hoekwoning met een ruime tuin voorzien van veel groot speelmateriaal, konijnen, katten, een hond en vissen is haar gastouderopvang een waar paradijsje voor een ontdekkend buitenspeelkind. Tiny heeft zeer ruime ervaring en biedt opvang aan kinderen van alle leeftijden. Tiny is zelfstandig gastouder en werkt onder de naam 'Gastouder Tiny'.

‘Werken met kinderen kost veel energie, maar ik krijg er ook heel veel voor terug. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk en ik geniet er elke dag van!’

 

Beschikbaarheid: in overleg

Trijntje, Oosterwolde

Trijntje Tiesinga is in 2020 weer aan de slag gegaan als gastouder! In het verleden is Trijntje namelijk ook al gastouder geweest. Trijntje woont in Oosterwolde(noord) en heeft al enige jaren ervaring in het werken met kinderen. Zij houdt ervan om lekker naar buiten te gaan. Een speeltuintje is vlakbij, maar Trijntje heeft ook een heerlijke tuin. Ook houdt zij van gezellig samen een boekje lezen en liedjes zingen. Trijntje vindt het vooral belangrijk dat zij de kinderen een leuke dag kan bezorgen.

Beschikbaarheid: in overleg: Opvangmogelijkheden van maandag t/m vrijdag voor leeftijden 0-12 jaar.