Het Gastouderbureau van Voor dag en Dou

Het Gastouderbureau van Voor dag en Dou
Bareldsburglaan 4-5
8431 AM Oosterwolde
Telefoon: 0516 - 820 985 
E-mail: GOB@dagendou.nl

Bemiddelingsmedewerker: Marlou Gorter - Woltmeijer
Bemiddelingsmedewerker: Suzanne Groenendijk

Het LRKP nummer van Het Gastouderbureau is: 189.684.781

Ben je op zoek naar flexibele en betrouwbare kinderopvang? Bij Voor dag en Dou hebben we niet alleen kinderdagopvang en BSO, maar ook gastouderopvang! Deze unieke combinatie biedt jou het beste van beide werelden.

Met gastouderopvang heb je je eigen vertrouwde gastouder, maar met het geruststellende idee dat er een heel team achter haar staat. Mocht je gastouder onverhoopt uitvallen of verhinderd zijn, dan hebben wij een oplossing voor je. Als er plaats is op een van onze locaties, kunnen we je vervangende opvang bieden in een van onze kinderopvanggroepen of BSO-groepen. Zo kan jouw dagritme gewoon doorgaan en hoef je je geen zorgen te maken over opvangproblemen.

Bij Voor dag en Dou staat goede opvang centraal. We begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw kind in goede handen is en zich thuis voelt. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin jouw kind kan groeien en ontwikkelen.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Neem gerust contact met ons op via 0516 - 820 985 of stuur een e-mail naar gob@dagendou.nl. We staan klaar om je te helpen en te zorgen voor de beste opvang voor jouw kind!