Wij zoeken nieuwe collega's!

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Voor dag en Dou

Allereerst hartelijk dank voor je interesse in het werken bij Voor dag en Dou!

Voor dag en Dou heeft vier locaties voor kinderopvang en BSO. Onze locaties zijn gevestigd in Oosterwolde, Appelscha en Donkerbroek. 

Als medewerker van Voor dag en Dou laat jij je niet zo snel de wind uit de zeilen nemen, was je regelmatig een varkentje of schil je nog eens een appeltje voor een kind dat wat extra begeleiding nodig heeft. De groepen zijn gevarieerd en gevuld met kinderen van verschillende leeftijden, interesses en achtergronden.
Door ons flexibele karakter werken met stamgroepen én flexibele opvang. Hierdoor verschilt de samenstelling van de groep iedere dag.
Wij zijn altijd geïnteresseerd in sollicitanten. Stuur jouw (open) sollicitatie en je CV ter attentie van Douwine Koopman op douwine@dagendou.nl

Op dit moment zoeken wij met spoed een meewerkend vestigingsmanager:

Voor locaties Villa Roezemoes en Villa Picasso, twee kleinere, persoonlijke kinderopvang / BSO locaties in de gemeente Ooststellingwerf, zijn wij met spoed op zoek naar een meewerkend, pedagogisch vestigingsmanager!

Als Vestigingsmanager voer je naast de reguliere pedagogische taken ook leidinggevende taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de groepen en de locaties.
Vanuit je rol geef je leiding aan de teams die primair worden ingezet op de kinderopvang- en BSO groepen.
Je houdt toezicht, beoordeelt en geeft feedback op de uitvoering van de werkzaamheden van de pedagogisch medewerkers. Je coacht, adviseert en ondersteunt jouw team in probleemsituaties. Voor jouw eigen locaties ben je budget bevoegd, je bent het aanspreekpunt binnen de locatie, voer je kennismakingsgesprekken, leidt je het teamoverleg en hou je contacten met scholen en oudercommissie

Jij hebt:

 • Aantoonbare werkervaring binnen de kinderopvang
 • Kennis van groepsdynamische processen en geldende wet- en regelgeving
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, een opleiding gericht op de kinderopvang/ pedagogiek
 • In het bezit van een rijbewijs

Jij bent:

 • 24 - 32 uur in de week inzetbaar, je wordt 80% van deze uren ingezet op de groepen van beide locaties
 • op korte termijn beschikbaar
 • een teamspeler, je ziet het werk liggen, sociaal en communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
 • een meewerkende leidinggevende die het onderste uit de kan wil halen, zowel bij zichzelf als bij het team

Wij hebben voor jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur of 32 uur per week per week, salaris schaal 7 cao Kinderopvang
 • Een jong, hecht en professioneel team met de wil om van elkaar te leren en samen te groeien naar een nog betere kinderopvang
 • Jaarlijks bieden wij al onze medewerkers mooie opleidingen en trainingen waaronder natuurlijk de EHBO en BHV trajecten maar ook gerichte trainingen voor jouw baan
 • Kans op een vast dienstverband bij goed functioneren

Enthousiast voor de functie van Vestigingsmanager bij Voor dag en Dou? Je kunt tot en met vrijdag 19 augustus reageren op deze vacature. Mail je motivatiebrief en CV naar douwine@dagendou.nl t.a.v. Douwine Koopman.
De sollicitatie gesprekken worden bij voorkeur op dinsdag 23 augustus 2020 gevoerd. Ben je dan niet beschikbaar? Dat horen we dan graag!