Werken bij Voor dag en Dou

Voor dag en Dou is een professionele kinderopvang en klantgericht werkend gastouderbureau dat staat voor een snelle en persoonlijke bemiddeling. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze kinderopvang en werken samen met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide pedagogisch medewerkers en gastouders.

Al ruim 10 jaar bieden wij kinderopvang, BSO en Gastouderopvang in de gemeente Ooststellingwerf. Van een kleine opvang met 7 kinderen zijn wij uitgegroeid naar een organisatie met 4 locaties en een gastouderbureau. Voor 600 kinderen verzorgen onze enthousiaste pedagogisch medewerkers dagelijks professionele kinderopvang en buitenschoolse opvang. We doen dat met een heldere visie op Gezonde Kinderopvang.

Op onze hoofdlocatie Villa Fonkel is ook onze administratie en stafbureau gevestigd. Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige en stressbestendige

Financieel administratief Medewerker (man/vrouw)

Je bent de financiële ondersteuning en het aanspreekpunt van en voor de directeur en vestigingsmanagers. Alles waar een € bij komt kijken, hoort bij jouw takenpakket. Soms zijdelings, maar zodra het om boekhouding, facturen, debiteuren en betalingen gaat: ben jij er bij betrokken.

Wat ga je doen?

 • Je verwerkt de financiële administratie van A tot Z. Dat begint met het versturen van de verkoopfacturen, het beantwoorden van vragen op financieel gebied en het inlezen van financiële documenten in Snelstart en de bank.
 • In samenwerking met je collega’s verwerk je de inkomende en uitgaande geldstromen, maak je afspraken met debiteuren, zorg je er voor dat de bankboeken kloppen met de boekhouding en bemoei jij je met de salarisadministratie.
 • Op de administratie ben je zichtbaar en aanspreekbaar. Je beantwoordt de telefoon en geeft informatie aan klanten en medewerkers.
 • Je verricht waar nodig diverse ondersteunende werkzaamheden, bij afwezigheid van je naaste collega’s vervang je deze op de administratie en/of het gastouderbureau


Wie ben jij?

 • Jij bent niet snel gestrest te krijgen. Duizend-en-een dingen op je lijstje maken jou niet snel in de war. Je werkt het liefst digitaal, houdt graag het overzicht en weet orde te scheppen in chaos
 • Het contact met klanten vind je leuk en uitdagend. Je bent zowel mondeling als schriftelijk helder in je communicatie en je denkt graag in oplossingen. Ook een gesprek dat wat minder gezellig start ga je niet uit de weg.
 • Integriteit en vertrouwen zijn belangrijk voor je.

Wat neem je mee?

 • Een relevant diploma, minimaal niveau 3, en in ieder geval twee jaar werkervaring. Het is niet belangrijk dat je met jarenlange ervaring bij ons binnen komt, voor een harde werker met een flinke dosis humor hebben we altijd plek binnen Voor dag en Dou.
 • Kennis en ervaring van Snelstart, het liefst ook Excel en een voorliefde voor het maken van lijstjes, planningen en overzichten

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een groeiende en ambitieuze organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Er is ruimte om nieuwe ideeën te realiseren en om het verschil te maken.

 • We willen graag dat je iedere dag op kantoor bent, jouw zichtbaarheid is belangrijk. In totaal komt dit uit op een contract tussen de 20 en 25 uur per week. Dat kan prima onder schooltijden worden georganiseerd
 • Standaard 15% korting op onze kinderopvang
 • Salariëring tussen € 2.291,- en € 2.965,- volgens CAO Kinderopvang (schaal 6)
 • Een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging naar een vaste baan

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze uitdagende en afwisselende functie? Mail dan je motivatiemail mét je CV naar douwine@dagendou.nl ter attentie van Douwine Koopman.