Wij zoeken nieuwe collega's!

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Voor dag en Dou

Allereerst hartelijk dank voor je interesse in het werken bij Voor dag en Dou!

Voor dag en Dou heeft vier locaties voor kinderopvang en BSO. Onze locaties zijn gevestigd in Oosterwolde, Appelscha en Donkerbroek. 

Als medewerker van Voor dag en Dou laat jij je niet zo snel de wind uit de zeilen nemen, was je regelmatig een varkentje of schil je nog eens een appeltje met een kind dat wat extra begeleiding nodig heeft. De groepen zijn gevarieerd en gevuld met kinderen van verschillende leeftijden, interesses en achtergronden.
Door ons flexibele karakter werken wij niet met stamgroepen, maar verschilt de samenstelling van de groep iedere dag.
Wij zijn altijd geinteresseerd in sollicitanten. Stuur jouw (open) sollicitatie en je CV ter attentie van Mw. Meike Mostard op m.mostard@dagendou.nl

Op dit moment hebben we de volgende, concrete vacatures:

Alle locaties:

Pedagogisch medewerker, invalkracht KOV & BSO m/v

Stagiaires

Via het Drenthe College, Friesland en ROC Friese Poort krijgen we stagiaires Pedagogisch Werk aangeboden. Kijk hier voor meer informatie.
Stageplaatsen op de administratie, vanuit de opleiding Helpende Zorg en Welzijn of opdrachten vanuit een HBO opleiding zijn ook mogelijk.

Wij bieden géén BBL stage plaatsen.

Gastouders We zijn altijd op zoek naar professionele, gecertificeerde, gezellige, huiselijke en enthousiaste gastouders. Neemt u contact op met Marlou Gorter en Suzanne Groenendijk van Het Gastouderbureau van Voor dag en Dou door te mailen naar GOB@dagendou.nl
   
Vrijwilligerswerk: Informeer op de locatie van uw voorkeur naar de mogelijkheden