Voorstellen:

Graag stellen wij onze gastouders aan u voor!
Alle genoemde gastouders hebben de juiste diploma's, een VOG en een EHBO certificaat. Wij zijn bij deze gastouders op bezoek geweest en hebben een risico inventarisatie gedaan van de woning waarin uw kind wordt opgevangen.

Wanneer u meer wilt weten over een van onze gastouders dan horen wij dat natuurlijk graag. U kunt per mail contact opnemen op mailadres gob@dagendou.nl Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet, 
Marlou Gorter - Woltmeijer & Suzanne Groenendijk

Hendrika, Appelscha

Een zelfstandig ondernemende gastouder met een achtergrond in het onderwijs. Hendrika heeft een fijne, ruime buitenruimte waarin de kinderen veel kunnen spelen. Hendrika werkt onder de naam ''t Blomke'. 

Beschikbaarheid: in overleg

Rilana, Appelscha

Rilana is een spontane, open en gezellige gastouder die net voor zichzelf begonnen is in Appelscha. In haar vorige woonplaats heeft Rilana jarenlang ervaring opgedaan als gastouder. 

Beschikbaarheid: in overleg

Grietje, Gastouder aan huis

Vanuit Appelscha werkt Grietje flexibel als gastouder aan huis. Zij wordt via Voor dag en Dou ingezet bij een gezin met twee kinderen, maar heeft in overleg nog ruimte voor een tweede gezin.

Paulien, Appelscha

Paulien is een enthousiaste, ervaren en betrouwbare gastouder in Appelscha. Met haar vrijstaande woning aan de rand van het bos en ruime tuin, is er voldoende ruimte voor veel speelplezier!
Paulien vindt het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn zodat het kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en tempo. Door de kleinschalige opvang zal uw kind veel persoonlijke aandacht krijgen.  
Meer informatie over haar opvang:
Website: www.gastouderopvangpaulien.nl
Facebook: Gastouderopvang bij Paulien

Beschikbaarheid: maandag t/m vrijdag 

Anneke, Oosterwolde

Anneke is zelfstandig gastouder en werkt onder de naam Beppies Daycare. Het bieden van een tweede thuis vind ze belangrijk. Al jaren maken dezelfde ouders gebruik van de service van Anneke. Zij zijn en blijven zeer tevreden over de opvang die wordt geboden. 

Beschikbaarheid: In overleg op maandag, dinsdag en donderdag

Hester, Oosterwolde

Hester is een jonge meid van (bijna) 21 jaar en is een startende gastouder. ze woont in Oosterwolde aan de Kringgreppelstraat. Hester geeft aan dat ze het vooral belangrijk vindt om in te spelen op de behoefte van elk afzonderlijk kind.

Ze is alle dagen beschikbaar, ook weekenden, nachtopvang etc. en ze heeft nog voldoende plek voor nieuwe kindjes.

Lisanne, Oosterwolde

Met een achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs, BSO leidster en een eigen bedrijfje in themakisten voor verjaardagsfeestjes, is Lisanne een creatieve en pedagogisch goed onderlegde gastouder in Oosterwolde. 

Schoolgaande kinderen van OBS De Toekan worden van en naar school gebracht / gehaald, zo ook de peuterspeelzaal. Met een 7-persoons auto, een park achter het huis en een woning ingericht op kleine kinderen, biedt deze communicatief vaardige gastouder dagelijks opvang aan kinderen van 0-12 jaar. 

Beschikbaarheid: in overleg. Vraag voor de mogelijkheden meer informatie bij Marlou Gorter

Catharina, Oosterwolde

In de wijk De Maden in Oosterwolde, staat de halfvrijstaande woning van Catharina. Voor kinderen van alle leeftijden voorziet zij als ruim ervaren, rustige en stabiele gastouder. 
Bijzonder: Catharina heeft ervaring met het zorgen voor kinderen met een beperking.

Beschikbaarheid: in overleg.

Vironi, Appelscha

Hallo, ik ben Vironi de Jong een spontane, vrolijke vrouw die met veel plezier kinderen opvangt in een veilige vertrouwde omgeving.
Ik merk vooral dat ik het erg belangrijk vind om de kinderen eerst goed te leren kennen. En andersom natuurlijk ook, dit op ieder zijn eigen tempo. Wat is hij/zij nodig om zich bij mij veilig en geborgen te voelen? Wat vinden ze leuk en wat minder leuk? Wat ik graag mee wil geven is, in een liefdevolle omgeving met uitleg van regels, normen en waarden en respect voor elkaar en de dieren te hebben. Hierbij wil ik kinderen veel laten onderzoeken zodat ze zelf hun eigen interesses mogen ontdekken en zich mogen ontwikkelen.

Ik zal proberen om iedere dag naar buiten te gaan met de kinderen. Gelukkig hebben wij een fijne grote achtertuin, speeltuinen in de buurt en het bos op loopafstand.
Tijdens mijn stages op peuterspeelzalen, werken in de kinderopvang en mijn werk in het praktijkonderwijs heb ik de nodige ervaring opgedaan. Kom gerust eens langs om kennis te maken en/of de sfeer te proeven, misschien tot ziens!

Sanne, Oosterwolde

In het centrum van Oosterwolde zorgt Sanne met passie en ervaring voor kinderen van alle leeftijden als 'Gastouder Sanne'. Ze heeft zelf twee schoolgaande kinderen. Sanne schept huiselijkheid en een ontspannen sfeer waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Vooral de buitenruimte van Sanne is erg leuk!

Beschikbaarheid: vol. In overleg wellicht nog een paar uren in de week beschikbaar. 

Dipty, Donkerbroek

Gastouder Dipty woont in Donkerbroek. Ze zijn bezig met de tuin op te knappen, maar hebben een speelpleintje dichtbij waar ze veel naar toe gaat. Ook school e.d. is op loopafstand.

Omdat Dipty zelf een klein kindje heeft, kunnen we momenteel geen baby's bij haar plaatsen. 

Er zijn nog wat plaatsingsmogelijkheden, in overleg

Pietsje, Donkerbroek

Met haar eigen gastouderopvang 'Happy', is Pietsje in Donkerbroek gevestigd. Na haar jarenlange ervaring als leidster op de kinderopvang van Voor dag en Dou, werkt ze nu enthousiast en actief als gastouder.
Bijzonder: Pietsje heeft een eigen 7-persoons bus waarmee ze veelvuldig leuke uitstapjes maakt met de kinderen!

Beschikbaarheid: Vraag voor plaatsingsmogelijkheden meer informatie bij Marlou Gorter

Alinda, Donkerbroek

Op zeer flexibele basis is Alinda al een aantal jaren gastouder in Donkerbroek. Zorgzaam, creatief en enthousiast zijn kenmerkende eigenschappen. Van dinsdag tot en met vrijdag vangt Alinda kinderen op. 

Beschikbaarheid: in overleg, nog een aantal plekken beschikbaar. 

Lianne, Donkerbroek

Vanuit haar gezellige woning in Donkerbroek, verzorgd Lianne dagelijks gastouderopvang voor meerdere gezinnen. Ze heeft zelf twee jonge kinderen.

Beschikbaarheid: Lianne zit vol. 

Nynke, Donkerbroek

In een ruime woning aan de rand van Donkerbroek verzorgd Nynke gastouderopvang voor kinderen van alle leeftijden. Gezelligheid, flexibiliteit, ruimte en professionaliteit zijn kenmerkende woorden voor deze jonge, frisse gastouder. 

Beschikbaarheid: in overleg. Nynke is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Marjan, Donkerbroek

Marjan is een gastouder in Donkerbroek met ook al enige jaren ervaring. Bij Marjan kunt u rekenen op rust, regelmaat en leuke activiteiten. Naast haar gastouder zijn, organiseert Marjan diverse activiteiten voor Actief Donkerbroek.
Marjan heeft een gedegen pedagogische kennis en weet dit helder en concreet tot te passen in haar dagelijkse werk als gastouder. Marjan biedt opvang in een woning, grenzend aan een speelveldje centraal in het dorp.

Beschikbaarheid: in overleg. 

Janny, Haulerwijk

Janny is ook een zelfstandig gastouder en werkt onder de naam Het Gelukskevertje. Uit onze ervaring en de evaluaties met Janny blijkt dat vooral de behoefte van het kind de structuur van de dag vorm geeft. Janny houdt van spontane acties en neemt spontaan de kinderen mee naar het bos.

Beschikbaarheid: alle dagen beschikbaar

Tiny, Haulerwijk

In een hoekwoning met een ruime tuin voorzien van veel groot speelmateriaal, konijnen, katten, een hond en vissen is haar gastouderopvang een waar paradijsje voor een ontdekkend buitenspeelkind. Tiny heeft zeer ruime ervaring en biedt opvang aan kinderen van alle leeftijden. Tiny is zelfstandig gastouder en werkt onder de naam 'Gastouder Tiny'. 

Beschikbaarheid: in overleg

Elja, Haulerwijk

Een startende gastouder in Haulerwijk met een achtergrond in het onderwijs. Elja is begin 30, heeft twee kinderen en een mooie ruime woning aan de vaart in Haulerwijk.Gastouderopvang voor alle leeftijden en gezelligheid, geborgenheid, flexibiliteit en creativiteit staan bij haar voorop. 

Beschikbaarheid: in overleg. Vraag voor de mogelijkheden meer informatie bij Marlou Gorter

Stien, Waskemeer

Stien is een gastouder in Waskemeer met ook al enige jaren ervaring. Bij Stien is het altijd gezellig, ze is liefdevol en creëert een fijne en huishoudelijke sfeer. Stien biedt opvang in een woning met een ruime tuin centraal in het dorp. 

Beschikbaarheid: in overleg. 

Renate, Makkinga

Renate woont op een mooie landelijk locatie met tuinuitzicht op de weilanden. Haar woning is gelegen in een rustige woonwijk met een speeltuintje voor de deur. Ook het bos en hertenkamp is op loopafstand bereikbaar. Renate probeert regelmatig met de kinderen hier naar toe te gaan. Halen en brengen van peuter/school is mogelijk. Renate straalt rust uit, is stabiel en houdt overzicht

Beschikbaarheid: in overleg